Egzotikus nyaralás 2024


Thaiföld - Zanzibár - Maldív-szigetek - Emirátusok - Jordánia

Részletek

Csoportos körutazás


Magyar idegenvezetővel

Részletek

Thaiföld csoportos körutazás és nyaralás


Előfoglalási akció!

Részletek

Görögország nyaralás 2024


Előfoglalási akció!

Részletek

Kedves Utasunk! Kedves Érdeklődő!

 
 Köszönjük, hogy időt szakít irodánk megismerésére! Irodánk azért jött létre, hogy utasaink kiváló szolgáltatásban részesüljenek, mindent egy helyen megtaláljanak, ezzel is könnyítve a keresés folyamatát.  Kiemelt partnereink között megtalálhatóak a magyar utazási kínálat legnagyobb és legnépszerűbb szolgáltatói, úgy mint:  Sun & Fun Holidays, 1000 Út, Fehérvár Travel, Orex, Anubis, Apollon travel, Eti, Ibusz, Kartago Tours, OTP Travel, Tensi Holiday, Viasale.  

 

 Ehhez hozzájárulunk munkatársaink több évtizedes szakmai tapasztalatával és tudásával. Rutinos utazókként feladatunk az adott ország megismerése, szálláshelyeinek kipróbálása, természeti és kulturális értékeinek a felfedezése, majd a megszerzett tapasztalatot szeretnénk továbbadni utasaink számára. A legjobb elismerés az elégedett utas, aki élményekkel tér vissza a nyaralásából.

 
 Utazási irodaként garantáljuk, hogy nálunk is azonos feltételekkel tudja lefoglalni nyaralását, mint a szervező irodánál. Kizárólag olyan partnerekkel vagyunk leszerződve, akik több éve jelen vannak a turisztikai piacon valamint biztos anyagi háttérrel rendelkeznek. Célunk, hogy utasaink nyaralásuk során biztonságban érezzék magukat és családjukat.
 
 Szeretnénk olyan élményt adni utasainknak, hogy megértsék, érdemes utazni a világban és különböző helyeket felfedezni, hiszen ezek olyan impulzusok az ember életében, amit már nem vehetnek el tőle. Mi ebben tudunk segíteni!
 
 Tolkien szavaival élve: 
„A világ nem a könyveidben és a térképeidben van, hanem odakint”
 
Tartson velünk! Utazzon velünk!
 
Reméljük, hamarosan találkozunk Önnel!
 
Üdvözlettel: UniTravel Utazási Iroda csapata
---------------------------------------------------

Kapcsolat
Az oldalt müködteti az
Unitravel Kft.

1065 Bp, Bajcsy-Zsilinszky út 27.
( Arany J. u. metróáll. szemben )
Adószám: 13579911-2-42
Cégjegyzékszám: 01 09 862616
E-mail: ugyintezes@unitravel.hu
Nyilvántartási szám: U-000663
Telefon: +361 226 0646