Görögország nyaralás 2023


Előfoglalási akció!

Részletek

Egzotikus nyaralás 2023


Thaiföld - Zanzibár - Maldív-szigetek - Emirátusok - Jordánia

Részletek

Csoportos körutazás


Magyar idegenvezetővel

Részletek

Bali - az istenek szigete

 
Indonézia a világ legnagyobb szigetországa, több mint 18 000 sziget alkotja, melyek közül kb. 6000 szigeten élnek emberek. A Kis Szunda-szigetek tartományához tartozó Bali szigete, amely az egyenlítőnél fekszik az egyik legszebb hely, amit a világon el lehet képzelni. Az istenek szigetén lépten-nyomon szentélyekbe botlunk, ahol a helyiek különféle isteneik kegyeit keresik. Színpompás fesztiválok, egzotikus templomok, zöldellő rizsföldek, végtelen tengerpartok várnak ránk! A pálmafás strandok mellett trópusi őserdőkbe és a hegyekbe egyaránt kirándulhatunk, és tapasztalni fogjuk: a Balinézek kedvessége mindennél nagyobb élményt jelent. Magyar állampolgárok ma már vízum nélkül léphetnek be Indonézia területére, így még elérhetőbbé vált ez a különleges, titkokkal teli világ. 
A nedvesebb időszak novembertől márciusig tart, áprilistól októberig csak pár mm csapadék esik. A levegő páratartalma egész évben igen magas.
Utazni ugyan egész évben lehetséges, de a  január, február esősebb, nyáron nagyon meleg van, de nyaralásra ilyenkor is tökéletes a klíma.
Fedezze fel velünk!
 
 

Kiemelt ajánlatok Balira