Egzotikus nyaralás 2024


Thaiföld - Zanzibár - Maldív-szigetek - Emirátusok - Jordánia

Részletek

Csoportos körutazás


Magyar idegenvezetővel

Részletek

Thaiföld csoportos körutazás és nyaralás


Előfoglalási akció!

Részletek

Görögország nyaralás 2024


Előfoglalási akció!

Részletek

Welcome to Miami csoportos MSC Seascape karibi hajóút magyar idegenvezetővel

Hajóutak, Karibi hajóutak, Karib-térségi hajóutak Útazonosító: 511748
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: repülő+hajó
  • Típus: Hajóút
Leírás

Welcome to Miami csoportos MSC Seascape karibi hajóút magyar idegenvezetővel

 

A Karib-tenger mindig is a világ egyik legszebb és leglenyűgözőbb úti célja volt. Minden olyan turista álma, aki csodálatos környezetben szeretne pihenni, amelyet hosszú, fehér homokos strandok, pálmafák, egzotikus gyümölcsök, korallzátonyok, sokszínű trópusi halak és türkizkék tenger vesz körül. És most, az exkluzív Ocean Cay MSC Marine Reserve szigettel a vendégek egyedülálló élményben részesülhetnek a Karib-tengeren.

Nehéz, sőt, gyakorlatilag lehetetlen nem meghatódni attól a hihetetlen látványtól, amelyet ezek a szigetek nyújtanak Barbadostól Jamaikáig, Szent Luciától a Bahamákig, Guadeloupe-tól Trinidad és Tobagóig. Engedje el magát a hullámok csobogásának hangjára, és esetleg engedje át magát egy kis vásárlásnak és éjszakai életnek a trendi Miamiban vagy a titokzatos mexikói Costa Mayában. Mindezt olyan légkörben, ahol az órák mintha már régen megálltak volna, és az utazó a gyarmati falvak, rumültetvények és kalózöblök ősi világába csöppenhet.

 

1. nap - Welcome to Miami
Indulás! A csoport tagjai repülőre szállnak és elutaznak Miami-ba, egy floridai világvárosba, ahol érkezést követően transzfer viszi őket a szállodába.

2. nap - Miami, United States
Miamit az amerikai kontinens kapujának nevezik, és valóban egy nagyon elbűvölő világváros, amelyet az MSC Karib-tengeri és Antillák körutazás kezdetén vagy végén érdemes felfedezni. A számos kultúrának otthont adó Miami városa pezseg az amerikai kontinens ízeivel, kezdve Kubával és Little Havanna negyedével - az egyik legjelentősebb történelmi jelentőségű hely, míg Wynwood a falfestményeiről és Puerto Ricó-i történelméről híres. 
 
Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:
 
- Art Deco és Ocean Drive
- Little Havanna
- Vásárlás a Dolphin Mallban
- Az Everglades
 
A Biscayne-öböl túloldalán fekszik Miami Beach városa, a világhírű South Beach otthona. Egy MSC által szervezett, vezetett privát túra a lehetőségek világát tárja eléd: élvezd a tengerpartot, csodáld meg a város Art Deco építészetét, és fogyassz el egy italt a legendás Ocean Drive-on, ahol nézheted az embereket, és talán megpillanthatsz egy hírességet. Ha ideje engedi, sétáljon egyet a művészi hangulatú Lincoln Roadon, amely tele van utcai kávézókkal és üzletekkel. 
 
Miami belvárosában, az MSC Cruises kikötőjével szemben található a Bayside Marketplace - egy élénk kereskedelmi központ, amely a Miami hajóutak kiindulópontja. A város látványa a vízről, lenyűgöző sziluettjével és vízparti villáival már önmagában is élményt jelent. A belvárosban található a káprázatos Előadóművészeti Központ, a Tudományos Múzeum, a Pérez Art Museum Miami (PAMM néven ismert), a festői Bayfront Park és az aréna, ahol a háromszoros NBA-bajnok Miami Heat kosárlabdacsapat játszik.
Miami híres a vásárlásról. Pattanjon fel egy túrára, hogy megnézze a város főbb nevezetességeit, majd ezt követően kiskereskedelmi terápiára induljon Miami egyik legnagyobb és legújabb bevásárlóközpontjába: Dolphin Mall. A több mint 240 kiskereskedelmi üzlethelyiségnek köszönhetően biztosan szükséged lesz egy kis helyre a poggyászodban a vásárlásaidnak. Szerencsére a bevásárlóközpontban számos csomagmegőrző üzlet található, amelyek kielégítik ezt az igényt. 
 
Induljon el a városon túl nyugatra, a vadonba, a zabolátlan vadonba, egy MSC kiránduláson az Evergladesbe. Ebben a nemzeti parkban, ahol a víz a központi elem, Észak-Amerikában nincs hasonló, a természet szerelmesei airboat-túrára pattanhatnak a mocsárvidéken és a vízi utakon, hogy megfigyelhessék az aligátorokat és a különböző madarakat.

3. nap - Üdvözöljük az MSC Seascape fedélzetén
Fedezzen fel új távlatokat a tengeren az MSC Seascape fedélzetén.
Az MSC Seascape hajó az óceán szépsége előtt tiszteleg egy sor innovatív dizájnelemmel, hogy a vendégek új távlatokat élvezhessenek a tengeren, a pihenésre, étkezésre és szórakozásra kialakított lenyűgöző kültéri tereken keresztül.

Emellett zászlóshajónk kihagyhatatlan, élvonalbeli szórakozási lehetőségeket kínál, köztük - a tengeren először - a ROBOTRON-t, egy példátlanul izgalmas hullámvasutat, amely a fedélzeten minden adrenalinfüggőnek örömet okoz.

4. nap - Nassau, Bahamas
Az 1700-as évek elején kalózköztársasággá kikiáltott Nassau egykor több mint 1000 kalóznak adott menedéket, akiknek száma meghaladta a város száz lakosát. Bár kalóztörténete mélyen gyökerezik, ma a New Providence szigetén fekvő Nassau a Bahamák fővárosa és kereskedelmi központja, valamint a szigetcsoport legnagyobb városa. Amint megérkezik az MSC Karib-tenger és Antillák körutazásán, nézze meg Nassau bájos, gyarmati stílusú épületeit és pas-tel-színű fa boltjait, amelyek grúz stílusú építményekkel váltakoznak. A britek által 1670-ben alapított Nassau a kikötőtől a Bay Streetig húzódik, a város főutcájáig, amely tele van üzletekkel, ajándéktárgyakkal, éttermekkel és szórakozóhelyekkel. A Szalmapiacon, ahol tipikus bahamai szuveníreket árulnak, készüljön fel az alkudozásra - ez a hagyomány szinte kötelesség.
 
Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:
 
- Atlantis 
- Ráják és sznorkelezés
- Királynő lépcsője
- Bozótos tea
 
Népszerű turisztikai terület a Cable Beach, egy 4 mérföld hosszú strand és üdülőhelyek New Providence észak-középső partján, Nassautól 3 mérföldre. A Paradise-szigeten található Paradise Beach az egyik legjobb strand a környéken.
 
Ha szinte privát tengerparti élményt szeretne, tegyen MSC kirándulást a Blue Lagoon Islandre, egy magánszigetre, ahol a Bahamák egyik legeldugottabb strandja található, vagy válassza a VIP strandkabána élményét a Balmoral Island képekkel teli, parttól távol eső oázisában. 
 
Foglaljon MSC kirándulást a Paradise-szigeten található Atlantis Resortba, ahol a látnivalók változatos választékát élvezheti. Ezek közé tartozik az Aquaventure, egy 141 hektáros, izgalmas vízi park, ahol meglovagolhatja a zuhatagokat és 7 emeletes csúszdákon repülhet lefelé, a Dig, egy hamis régészeti helyszín, amely az ókori Atlantisz romjait idézi fel, vagy a Predator Lagoon, amely cápáknak, rájáknak, barrakudáknak és fűrészhalaknak ad otthont.
 
Ne hagyja ki a Fort Fincastle-ben található Queen's Staircase tetejéről nyíló csodálatos kilátást Nassaura, a Paradise Islandre és a Bahamák nagy részére. Nézze meg, ahogy a víz zuhatagként zúdul a 65 lépcsőfokból álló, 1793 és 1794 között 600 rabszolga által kézzel faragott, tömör mészkőből készült lépcsősor mentén.

5. nap - Tengeri nap az MSC Seascape fedélzetén
Környezeti felelősségvállalás
Az MSC Seascape a legújabb generációs környezetvédelmi technológiával van felszerelve, amely az energiahatékonyságot javítja, a legújabb rendszerekkel csökkenti a levegőbe történő kibocsátást, valamint fejlett szennyvíztisztító rendszerrel rendelkezik, amelynek tisztítási szabványai magasabbak, mint a legtöbb szárazföldi szennyvíztisztító létesítményé.

Tudjon meg többet arról, hogy az MSC Csoport hogyan járul hozzá aktívan a hatásos környezetvédelemhez és humanitárius programokhoz az MSC Alapítványi Központban a fedélzeten.

Tervezési jellemzők
A dizájnelemeket, a nyilvános helyiségeket és a helyszínek elnevezéseit a nagyvárosi New York City ihlette. Ezek közé tartozik a Szabadság-szobor impozáns, három méter magas másolata a kaszinó szívében, valamint egy újonnan tervezett, kiterjedt kiskereskedelmi és szórakoztató terület, amely találóan a Times Square nevet kapta. Ennek az új területnek a fő jellemzője egy lenyűgöző, 8,5 méter magas, négy fedélzeten átívelő LED-fal, amelyen Manhattan e szórakoztató központjának ikonikus sziluettjét vetítik ki, és amely nappalról éjszakára változik.

Kültéri területek
Az MSC Seascape a 339 méterével a flotta leghosszabb hajója, és 13 000 négyzetméternyi szabadtéri területet kínál. A kiemelkedő dizájnelemek közé tartozik a látványos, üvegpadlós Sóhajok hídja, amely a 16. fedélzet egyedülálló kilátópontján található - 22 méterrel az Infinity Pool felett, a lenyűgöző panorámás hátsó liftek és az elegáns üvegpadlós kifutók a hajó mindkét oldalán a vízparti sétányon.

A Marina medence
A 18. fedélzeten található főmedence két különböző mélységű, így a vendégek választhatnak, hogy úsznak vagy egyszerűen csak álldogálnak és lógnak a vízben, az újonnan kialakított területen egy 360 fokos víziszökőkút-sziget található a közepén, valamint egy új társalgóhely a medencén belül. Az aquaparkkal összekötve egy kiterjedt vizes területet hoz létre.

6. nap - San Juan, Puerto Rico
A nyugati félteke legrégebbi épületeivel megáldott San Juan, Puerto Rico fővárosa romantikusan bájos, világos pasztellszínű spanyol gyarmati homlokzataival, virágokkal teli kovácsoltvas erkélyeivel, szűk macskaköves utcáival és kedvelt parkos tereivel. Amint megérkezik az MSC Karib-tenger és Antillák körutazásán a kikötőbe, fedezze fel az UNESCO Világörökség részét képező régi San Juant (Viejo San Juan), amely széles körben híres a Castillo San Felipe del Morro és a Castillo San Cristóbal erődítményeiről.

Az óváros egy 2,5 mérföld hosszú (a szárazfölddel híddal összekötött) sziget fejét foglalja el, amely a San Juan-öblöt védi, amely évszázadokon át az Újvilág kulcsfontosságú kikötője volt. Eredetileg Puerto Rico, azaz "gazdag kikötő" néven ismerték, mivel elhelyezkedése miatt tökéletes megállóhely volt a hajózás számára. 
 
Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:
 
- Történelmi óváros
- A Paseo de la Princesa
- San Felipe del Morro erőd
- Kulináris séták
- El Yunque
 
Számos MSC kirándulás kínál gyalogos túrákat, amelyeken elmerülhet San Juan csodálatos kilátásában, miközben életre szóló kulturális felfedezéseket tehet. Sétáljon végig az óvároson a Paseo de la Princesa, San Juan legrégebbi, fákkal szegélyezett sugárútja mentén; menjen fel a déli városfalra, a La Muralla-ra, amely a 19. század végéig homokkővel vette körül egész San Juan óvárosát; és járja be a 16. századi El Morro erődöt, amelynek hat különböző védelmi vonala van.
 
Vegyen részt egy kávékóstolós gyalogtúrán, hogy megismerje Puerto Rico gazdag kávékultúráját, és megtudja, hogyan járult hozzá a sziget gazdag vulkanikus talaja és éghajlata a kávé, mint az egyik fő termény felemelkedéséhez. Kóstolj meg egy finom csésze frissen főzött Puerto Ricó-i café con leche-t, ismerd meg a sziget történelmi kötődését a koffeinben gazdag italhoz, és fedezd fel, hogyan kapcsolódik össze a kávé és a templom ezen a San Juan óvárosának utcáin tett MSC-s sétán.
 
A világ rumtermelésének több mint 80%-a Puerto Ricóból származik, merüljön el mélyebben a szeszes italok világában egy MSC kiránduláson a Cataño városában található Casa Bacardíba. Fedezze fel a Bacardí legendás koktéljainak történetét, szaglásszon bele a kiállított termékekbe, és ismerje meg a rumkészítés folyamatát, beleértve a fahordós érlelést, az érlelést és a befejezést. A nagy fináléban élvezze a lenyűgöző mixológiai bemutatót.
 
A természet szerelmesei nem hagyhatják ki az El Yunque látogatását, amely az egyetlen trópusi esőerdő az Egyesült Államok területén, és Puerto Rico egyik legszebb természeti szépsége. Csodálja meg a kis lószerszámos vízeséseket, az óriás páfrányokat és a trópusi keményfákat.
 
Egy varázslatos élményért kajakozzon a varázslatos, biolumineszcens öbölben a Fajardo-i Laguna Grandénál egy másik MSC kiránduláson. Az éjszakai égbolt és Fajardo világítótornyának takarásában evezzen át a vízen, és nézze, ahogy az millió és millió apró élőlény biolumineszcenciájától ragyog.

7. nap - Puerto Plata, Dominican Republic
Amikor Kolumbusz Kristóf a 15. század végén először fedezte fel a Dominikai Köztársaság északi partjait, a ködbe burkolózó, csillogó ezüst hegycsúcs után San Felipe de Puerto Platának, azaz "Ezüstkikötőnek" keresztelte el. Az Isabel de Torres-hegy lábánál fekvő Puerto Plata a spanyol gyarmatok fontos kereskedelmi központjaként virágzott, amíg a csempészet és a viszályok a 19. század közepén teljesen lerombolták a várost, és a viktoriánus és neoklasszikus építészetben újjáépítették.

Ma a jól megőrzött történelmi belváros az UNESCO Világörökség része, Puerto Plata pedig a világ minden tájáról vonzza a nyaralókat számos turisztikai látványossága miatt, beleértve a szeszélyes vízeséseket, a Playa Dorada és Cabarete gyönyörű, fehér homokos strandjait, valamint a látványos búvárkodási helyeket, amelyek mind arra várnak, hogy felfedezzék őket egy MSC Karib-tengeri és Antillák körutazáson.

Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:

- Városközpont
- Isabel de Torres hegység
- Damajaqua vízesések
- Paradicsom-sziget

Fedezze fel a városközpont nevezetességeit egy MSC kiránduláson, amely megáll a Függetlenség téren, a San Felipe katedrálisnál és a történelmi San Felipe erődnél, amelyet a 16. században építettek, hogy megvédje a várost a kalózoktól. A városban elmerülhet a helyi hagyományokban. Hallgasson merengue-t, vásároljon kézzel sodort szivarokat, és álljon meg az 1888-ban alapított Brugal Rum szeszfőzdénél, ahol megkóstolhatja a legjobb dominikai rumokat.

A város fölött élvezze a panorámát az Isabel de Torres-hegy csúcsáról, amely több mint 2600 méteres tengerszint feletti magasságával Puerto Plata legmagasabb pontja. Itt található a Megváltó Krisztus emlékmű - a Rio de Janeiró-i másolata -, valamint egy botanikus kert is, amelyet érdemes meglátogatni.

Merészkedjen a szárazföld belsejébe a Damajaqua vízesésekhez, amelyek 27 vízesésből állnak, mint például a "Szűz", a "La Tinajita" és a "Dugóhúzó". Az e vízesésekhez szervezett vezetett kirándulás során mászhat, ugrálhat, úszhat és csúszhat le ezeken a természetes mészkő vízcsúszdákon, ami izgalmas kalandnak ígérkezik.

Ha homokra és tengerre vágyik, ne hagyja ki a kirándulást a kedvelt strandok egyikére. Ha valami igazán különlegeset szeretne, tegyen egy katamarán- vagy motorcsónakos kirándulást Cayo Arenára, a Paradicsom-sziget néven ismert szigetre. Ezen az idilli korallszigeten, Punta Rusia partjainál több száz halfaj várja, hogy felfedezze a Dominikai Köztársaság legjobb sznorkelező zátonyát.

8. nap - Tengeri nap az MSC Seascape fedélzetén
A dzsungel medence
Míg ezt a hajót melegebb időjárásra tervezték, a Jungle Pool egy nagyobb magrodómot tartalmaz, amely szükség esetén bezárható, hogy fedett medencetér jöjjön létre. Ezt a népszerű területet kibővítették, és most egy további fedélzetet is kialakítottak a tér felett és körül, amely új területeket biztosít a vendégek számára, ahol leülhetnek és pihenhetnek. A 16-os fedélzeten található, újonnan felállított büfé csak egy rövid sétára van az ebédidőben elfogyasztandó harapnivalóhoz - tökéletes a családok számára, akik szívesen töltenek időt a medence mellett.

MSC Aurea Spa
A test és a lélek felfrissítését szolgáló balinéz masszázsok és egyéb wellness- és szépségkezelések széles választékát kínáló, pazar MSC Aurea Spa az MSC Seascape hajón a pihenés és kényeztetés paradicsoma, termálterülettel, szépségszalonnal és körmösboltokkal, míg a szalon és a borbély teljesen újratervezett.

MSC Yacht Club
Az MSC Seascape hajón található, négy fedélzeten elterülő és a tengerre nyíló kilátást nyújtó MSC Yacht Club az MSC Cruises flottájának legnagyobb és legluxusabb klubja lesz, közel 3000 négyzetméteres területével, beleértve egy nagyobb szoláriumot és egy panorámás pezsgőfürdőt is. Azok a vendégek, akik prémium, all-inclusive körutazási élményre vágynak, privát kényelmi szolgáltatásokkal és 24 órás komornyikszolgálattal - miközben élvezhetik a hajó többi részén kínált kikapcsolódási és szórakozási lehetőségeket -, az MSC Cruises exkluzív hajó a hajóban koncepciójában, az MSC Yacht Clubban hajózhatnak. 

9. nap - Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas
Fedezze fel új és exkluzív bahamai úti célunkat: Ocean Cay MSC Marine Reserve.
 
Itt egyedülálló élményt tölthet el egy autentikus karibi tengeri rezervátumban, miközben kapcsolatba kerülhet a természettel, érezheti a bahamai szellem melegségét és elmerülhet egy környezetbarát környezetben. 

Az Ocean Cay-en élvezheti a pihentető masszázst egy kabanában, felfedezheti a tenger szépségét és felfedezheti a környéket dedikált kirándulásokon.

10. nap - Miami, United States
Az MSC Seascape tengerjáró hajó a kora reggeli órákban köt ki, majd a kabinok elhagyása után a csoport buszra száll, és egy közös rövid Miami városnézés után (amennyiben ezt a repülőgép menetrend megengedi) megérkezik Miami nemzetközi repülőterére, ahonnan menetrend szerinti repülőjárattal hazautazik Budapestre.

11. nap - Budapest, Magyarország

 

A részvételi díj tartalmazza:utazást menetrend szerinti repülőjárattal Budapest - Miami - Budapest útvonalon átszállással · két éjszaka szállást középkategóriájú szállodában Miamiban reggelis ellátással · a szükséges transzfereket · adókat, illetékeket · teljes ellátást a hajón** a választott kabinkategóriában · magyar nyelvű idegenvezetést az utazás teljes időtartama alatt

A részvételi díj nem tartalmazza:
a helyszínen fizetendő kötelező borravalót · ESTA engedélyt (USA beutazási követelménye a teljes oltottság! Figyelemmel az amerikai hatóságok döntésére, azon ESTA kérelmezők esetében, akik Magyarország államhatárain kívül születtek, az ESTA-rendszer a születési hely alapján automatikusan vízumkérelem benyújtására hívja fel az elektronikus beutazási engedélyt igénylő magyar állampolgárokat.)

Választható opciók: baleset- betegség- és poggyászbiztosítás · útlemondási (sztornó) biztosítás · fakultatív programok* · italcsomag · internet hozzáférés

További információk:
Pótágyas kabinok lekérésre és visszaigazoltatást követően foglalhatók.

A meghirdetett csoport minimum létszáma: 20 fő, kirándulások esetében minimum: 10 fő.

A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk. A tengeri hajóutak esetén a hajótársaság minden esetben fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül - akár a hajóút időtartama alatt is - a meghirdetett kikötési útvonaltervtől eltérjen, ha az indokolt.


Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a kialakult pandémiás helyzet miatt a hajótársaságok fenntartják a jogot arra, hogy az előre meghirdetett hajótól eltérően más hajóval valósítsák meg az utazást, vagy indulás előtt - akár pár nappal - módosítsák a kikötéseket. Az ilyen jellegű cserére irodánknak nincs ráhatása.

*A fakultatív programok árairól itt, a honlapunkon, míg a részvétel esetleges feltételeiről munkatársainknál tud részletes információt szerezni.
**Teljes ellátás a hajón korlátozott italfogyasztással: víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.

 

A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!

Halmozza a kedvezményeket, és éljen árfolyamgarancia ajánlatunkkal! Foglalja le a fenti csoportos hajóutat az indulás előtt legalább 90 nappal - így utasonként 19 900 Ft kedvezményt biztosítunk! Spóroljon többet: fizesse ki az árat foglaláskor egy összegben, és irodánk további 5% azonnali engedményt biztosít (amennyiben a foglalás az indulást megelőző legalább 120. napon megtörténik). Így nem csak a kedvezményeket halmozhatja, de az irodánk árfolyamgaranciáját is élvezheti a részvételi díjra, és nem kell izgulnia az euróárfolyam ingadozásai miatt.

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok