Egzotikus nyaralás 2024


Thaiföld - Zanzibár - Maldív-szigetek - Emirátusok - Jordánia

Részletek

Csoportos körutazás


Magyar idegenvezetővel

Részletek

Thaiföld csoportos körutazás és nyaralás


Előfoglalási akció!

Részletek

Görögország nyaralás 2024


Előfoglalási akció!

Részletek

Szédítő DUBAI magyar idegenvezetéssel! - körutazás és nyaralás 2022-2023

Egyesült Arab Emirátusok, Körutazások Dubaiban, Körutazás Dubaiban Útazonosító: 493013
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Egzotikus út, Körutazás, Körutazás+Nyaralás, Városlátogatás, Üdülés - nyaralás
Leírás
SZÉDITŐ DUBAI  magyar idegenvezetéssel!
 

2022. november 11 – 17.,
2023. január 11 – 17., február 15 – 21.


1. nap. Budapest – Dubai

Repülöút közvetlen járattal az Arab Emirátusokba. Érkezés, magyar képviselőnk várja Önöket, majd transzfer a szállodába.


2.. nap: Dubai

Reggeli. Csoportos városnézés keretében megtekintjük Dubai városát, sétálhatunk a Marina Walkon, láthatjuk a nevezetes Pálma-szigetet, melyet mesterségesen alakitottak ki. A Souk Madinat Jumeirah –ban séta, vásárlási lehetőség, mely a hagyomány és a luxus ötvözete, régi arab stilusban kialakitott modern piac, arab „Mini Velence”-nek is nevezik. Majd a Jumeirah mecsetet tekintjük meg kivülről, a világ második legnagyobb vallásának helyszine, az egyetlen Dubai mecset, amely nem muszlimok számára is nyitva áll. Ezután a régi városrészt láthatjuk, nézelődhetünk a aranypiac, textilpiac, fűszerpiacokon, majd tradicionális abra kishajóval átkelünk a Creek-en, az öblön.
Lehetőség van lifttel 18 m/s-os sebességgel felmenni a Burj Khalifa - jelenleg a világ legmagasabb épületének (828 m magas) – 124. emeletére és megcsodálni a kilátást.(75 USD/ fő), gyönyörködhetünk a különleges szökőkútban, betérhetünk Dubai legnagyobb bevásárlóközpontjába, a Dubai Mall-ba vagy visszatérés a hotelbe.


3.nap: Abu Dhabi kirándulás

Reggeli, pihenés vagy fakultativ kirándulás az Emirségek fővárosába, Abu Dhabiba. A buszból látható a különleges Ferrari World épülete. Megtekintjűk a Sheikh Zayed mecsetet – mely nevét az Egyesül Arab Emirségek alapitó atyjáról kapta. Megtekintjük az Emirates Palace-t, Abu Dhabi luxus palotáját, mely csupa márvány és gránit 24 karátos arany diszitéssel! Elfogyasztjuk kávénkat vagy teánkat aranyporos süteménnyel. Következő látnivaló a Qasr Al Watan elnöki palota, a csupa márványból készült államfők fogadására szolgáló monumentális épület. (Mindkét helyen a férfiak hosszú nadrágba léphetnek be és a tetoválást el kell takarni). A Corniche 10 km-es tengerparti sétányában és parkban, festői szökükutakban gyönyörködhetünk. Abu Dhabi érdekessége a Louvre múzeum, melyet Abu Dhabi finanszirozott, de Franciaország ad ideiglenes tárlatokat rendez és a név használatért 400 millió Euro jár a francia múzeumoknak 2037-ig. Fotózási lehetőség kivülről. Visszatérés a dubaji hotelünkbe. Ár: 45.000 Ft./fő

4. nap: Sivatagi szafari

Reggeli, majd pihénes. Délután fakultativ program:
Sivatagi szafari arab barbecue büfévacsorával 15.00 – tól 21.30-ig
Mindenki számára kötelező, akik szeretnék látni a hamisítatlan sivatagot. A túra délután kezdődik a sivatagban, ahonnan csodálatos fényképek készithetők naplementekor.
7 férőhelyes terepjárókkal utazás, hagyományos arab vacsora, zenés műsor táncosokkal, henna festéssel, vizipipával, tevegeléssel, homokboardozással: Ár: 29.500 Ft./fő. Visszatérés a szállodába.


5. nap: Al Ain kirándulás ebéddel

Reggeli, majd pihenés vagy fakultativ kirándulás az Emirségek oázisába Al Ain-ba. A hatalmas pálmaliget az UNESCO Világörökség részét képezi, Meglátogatjuk a múzeumot, mely Sheikh Zayed régi palotája, és az Egyesült Arab Emirségek kultúrájának, történelmének fontos áttekintője. Majd ellátogatunk az Emirségek egyetlen hagyományőrző tevepiacára, ami önmagában is egy kuriózum. Ebéd. Továbbutazunk az ország legmagasabb pontjához a Jebel Jais hegyhez, hiszen az Emirségekben nemcsak a sivatag és a tengerpart látványos, hanem érdemes ellátogatni a hegyekbe is. Lenyűgőző panoráma tárul elénk.

Visszatérés Dubai-ba, a szállodába. Ár : 37.800 Ft./fő

6. nap: Dubai

Reggeli, majd pihenés. Lehetőség van felkeresni a Aquaventure és Lost Chambers vizi vidámparkot, ahol kicsik és nagyon kedvükre válogathatnak a számtalan vizes élmény és csúszda közül. A Lost Chambers akváriumban találjuk a tenger legkülönlegesebb állatait, albinó krododilt, méteres rájákat.
Felnőtt belépőjegy: 88USD per fő 
Gyermek belépőjegy, 1,2 m alatt: 72USD per fő
vagy ellátogathatnak a Legolandba vagy a Motiongateparkba.
DUBAI PARKS AND RESORTS BELÉPŐJEGYEK (LEGOLAND, LEGOLAND WATERPARK, MOTIONGATE PARK) – 
1 nap alatt 1 park a fenti 3 közül, felnőtt & gyerek belépő: 76USD per fő 
1 nap alatt 2 park a fenti 3 közül, felnőtt & gyerek belépő: 81USD per fő


7. nap: Palm View Tower – Miracle Garden - Budapest

Reggeli, majd utunk méltó zárásaként felmegyünk a Palm View Towerbe, ahonnan lélegzetelállitó kilátásban lehet részünk a Pálma szigetre 52 emelet magasságban. Majd megtekintjük a Miracle Garden-t, ahol 150 millió tő virág látható, melyeket különböző kompoziciókba formáznak. Transzfer a repülőtérre.

 

Fakultatív programok
Leírás Időtartam Ár
3. nap Fakultatív program:
45000
4. nap Fakultatív program:
29500
5. nap fakultatív program
37800


Részvételi díj: 498.000,- Ft. 

Az úton az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk: Budapestről repülõjegy közvetlen járattal Dubai-ba az EMIRATES járataival, kézitáska, 20 kg-s feladott bőrönd, elhelyezés 4 csillagos szállodában, kétágyas, zuhanyzós / WC-s szobákban, büféreggeli, helyi magyarnyelvû idegenvezetés a programokon, transzferek magyar asszisztenciával.

Szolgáltatásaink nem tartalmazzák: 
Betegség- baleset-, poggyászbiztosítás (8.900 Ft./ 7 nap), helyi id.forg. adó 4,- USD/éj/fő, félpanzió: 59.500 Ft./fő,

egyágyas felár: 165.000 Ft./fő

 

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok