Barangolás Toszkánában (Busz) ***
 
Olaszország / Toszkána és környéke / Toszkána
Utazás módja:
Busz
Ellátás:
Reggeli
Szálláskategória:
Hotel ***
Szobatípus:
kétágyas szoba, 2 felnőtt
Időtartam:
4 éj
Utazás azonosító:
435743


Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatod is!
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézd meg az ajánlat részletes árinformációit.
További érintett desztinációk: Olaszország - Toszkána és környéke - Toszkána

Időpont: 2019. 09. 13.-17.
Részvételi díj: 88. 900 Ft

Vacsora felár 4 alkalom: 11.900 Ft Egyágyas felár: 19 900 Ft

Elhelyezés:
- 4 éj Montecatiniben 3*-os szállodában

Ellátás:
- 4 kontinentális reggeli
- 4 alkamlomra befizethető vacsora (erősen ajánlott)

Utazás:
- összkonfortos autóbusszal
(légkondi, videó, büfé, WC)

iroda idegenvezetője az út során végig.

Program: 1.nap: MONTECATINI ALTO Utazás napközben Szlovénián át. Érkezés után felfedezzük a dombra épült Montecatini Alto óvárosát. Megtekintjük a várat, a szűk utcákat és hangulatos tornyokat.  

2.nap: VINCI - MONTECATINI TERME Ellátogatunk a lenyűgöző Vinci-be a reneszánsz polihisztor, Leonardo Da Vinci szülővárosába és megtekintjük a Da Vinci múzeumot is. Délután visszautazunk Montecatinibe, Toszkána egyik leghíresebb fürdővárosába,  - ahol a Tetuccio fürdőben pihenjük ki a nap fáradalmait.  

3.nap: FIRENZE - a reneszánsz bölcsője A teljes napot az Itáliai reneszánsz fővárosának megismerésére fordítjuk helyi magyar nyelvű idegenvezetőnk segítségével: Santa Croce; a páratlan Dóm, Campanile és a világhírű keresztelőkápolna; Palazzo Vecchio (a Régi Városháza) a Lanzi Loggia-val (reneszánsz szoborcsarnok); Orsanmichele; Sta Annunziata és tere egységes reneszánsz kialakítással; Ponte Vecchio  -  a város egyik szimbóluma az Arno folyó felett. Szabadidőben lehetőség nyílik a  Pitti Palota változatos gyűjteménye és díszkertje/Ufffizi képtár megtekintésére.    

4.nap: SIENA-SAN GIMIGNANO Siena- pompás gótikus dómja, a különleges formájú II Campo tér a tornyos, gótikus városházával, a díszkutak mind lenyűgözik a látogatót. San Gimignano - a 13 középkori toronnyal ékeskedő érintetlen kisváros felfedezése: Ciszrterna -tér, Dóm, XIII. sz-i városa. Valamint egy borkóstolón is részt veszünk, ahol a híres toszkán borok közül válogathatunk.  

5.nap: PADOVA Délelőtt Szent Antal városában megtekintjük a zarándokhelyként is ismert Bazilikát a keresztelőkápolnával, a Palazzo Capitano-t és a Törvényszéki Palotát. Dél körül indulás haza, érkezés Budapestre a késői órákban.