Nápoly-Sorrento ***
 
Olaszország / Dél-Olaszország / Nápoly
Utazás módja:
Repülő
Ellátás:
Félpanzió
Szálláskategória:
Hotel ***
Szobatípus:
Standard szoba 2F+1GY
Időtartam:
5 éj
Utazás azonosító:
496078


Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatod is!
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézd meg az ajánlat részletes árinformációit.
További érintett desztinációk: Olaszország - Dél-Olaszország - Nápoly » Olaszország - Sorrentói félsziget - Sorrento » Olaszország - Dél-Olaszország - Amalfi » Olaszország - Sorrentói félsziget - Capri

Mit tartalmaz az ár:

Elhelyezés: *** hotelben ( Vico Equense-től Massa Lubrense-ig területen)

Minimum létszám 20 fő

Ellátás: 
félpanziós ellátás (bővített kontinentális reggeli + háromfogásos vacsora)

Idegenvezetés: 
magyar nyelvű idegenvezető

Külön fizetendő:
o Transzfer + buszos városnézés magyar nyelvű asszisztenciával: 25 900 Ft/fő
o Egyágyas felár: 39 000 Ft/4 éj és 49 000 Ft/5 éj esetén
o Idegenforgalmi adó: 2 EUR/fő/éj, mely a helyszínen fizetendő
o Belépők: kb.120 EUR

Nápoly-Sorrento program:

1. nap: ÉRKEZÉS - NÁPOLY
Érkezés Nápoly repülőterére, majd transzfer a szállodába. Szállás és vacsora Sorrento környékén. 

2. nap: AMALFI - RAVELLO (fakultatív kirándulás autóbusszal)
Reggeli a hotelben, majd szabadprogram vagy fakultatív kirándulás Amalfi-Ravello-Positano, a Sorrento-félsziget ékszerdobozainak megismerése:
Positano - a felső panorámát Belvedere kilátójából élvezhetjük, a rendkívül meredek építésű városnak a látványa lenyűgöző.
Amalfi - séta az ősi tengeri köztársaság egyedülálló parti városában: XII. századi dóm, szűk hegyoldali sikátorok, óvárosi terek, majd fakultatív programként érdemes megtekinteni a tenger felől is ezt a gyönyörű kis városkát. A hajókirándulás ára: 15 eur/fő.
Ravello - pompás középkori paloták és díszkertek városa a hegyoldalban, lenyűgöző kilátással az Amalfi-partra.
A nap végén visszautazás Sorrentoba, vacsora és szállás.

3. nap: CAPRI sziget hajóval (fakultatív kirándulás - helyszínen fizetendő, kb. 110 euró)
Reggeli a hotelben, majd szabadprogram vagy fakultatív kirándulás Caprira. A szigetre való érkezéskor hajókirándulást teszünk a sziget körül. (Időjárás függvénye) Ezután  bérelt kisbuszokra szállunk, és elmegyünk Capri városába. Ez a város a VIP-ek városa, séta a kis utcákon, a Qusisana szálloda megtekintése (kívülről). Ezután átbuszozunk Anacapri városába. Először ellátogatunk a híres svéd orvos Axel Munthe villájába. Érdemes továbbá megkóstolni a helyi citromlikőrt a limoncellot, és ha tiszta az idő fel libegőzni a Monte Solarora (589 m).  
A nap végén visszatérünk Sorrentoba, vacsora és szállás.


4. nap: POMPEI - VEZÚV (fakultatív kirándulás autóbusszal)
Reggeli a hotelben, majd szabadprogram, vagy külön busszal, fakultatív közös kirándulás keretében Pompei - a Vezúv lábánál fekvő jelentős ókori város romjainak megtekintése. Délután fenyveseken át vezet fel a szerpentin a Vezúv felső parkolójáig; innen sétaúton közelítjük meg a vulkáni kráter peremét, ahonnan remek kilátás nyalik a Nápolyi-öbölre és a mély kráter üreg is jól látható. 
Visszautazás Sorrentóba, vacsora és szállás.

5. nap: Reggeli után szabadprogram, majd kora délután útban a repülőtér felé autóbuszos városnézés Nápolyban. A program során megtekintjük (kívülről) Királyi Palotát, Castel Nuovo-t, Castel dell'Oro-t, Galériát, Operát, Piazza Plebiscito-t, Via Toledo-t. A program végén transzfer a repülőtérre, majd menetrend szerint elutazás Budapestre az esti órákban.

*A 6 napos program esetén az 5. napon egész napos szabadidő van a programban és a hazautazás a 6. napon történik.*Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy előre nem látható események miatt az ajánlatban meghirdetett programok módosulhatnak az idegenvezető legjobb belátása szerint, illetve a programok sorrendje változhat.

Minimum létszám 20 fő

Utazási információ (menetrend, poggyász kapacitás)

Utazás:
Wizzair vagy Ryanair menetrend szerinti járatával
Repülőtéri transzferek, valamint fakultatív buszos programok légkondicionált busszal  

POGGYÁSZKAPACITÁS:
utasonként 1db kézipoggyász (40x30x20 cm) és 1db maximum 10 kg-os feladott poggyász. (Ez minden utasunk részére benne van a befizetett út árában, külön már nem kell fizetni érte! 
Lehetőség van a 10 kg-os feladott poggyász helyett nagyobb, 20 kg-os poggyász vásárlására (felár ellenében). Akik megvásárolják a 20 kg-os bőröndöt, azok a 10 kg-os poggyászt már nem vihetik magukkal. 

A Priority azaz az Elsőbbségi szolgáltatást megvásároló utasok vihetik fel az utastérbe az ingyenes kézipoggyászt (40x30x20 cm) illetve egy fedélzeti, 10 kg-os kézipoggyászt, amelynek mérete ebben az esetben legfeljebb 55 × 40 × 23 cm lehet (amennyiben a működési korlátozások ezt lehetővé teszik) .

Az alábbi tárgyakat ingyenesen lehet a fedélzetre vinni:
-
kabát v. takaról
- mobiltelefon
- olvasnivaló az útra
- 2 év alatti gyermek esetén bébiétel az útra, összehajtható babakocsi v. kis méretű bölcső
- testi fogyatékosság esetén 1 pár mankó

Az ár előzetes ülőhely foglalást NEM tartalmaz! Amennyiben biztosan egymás mellett szeretnének ülni a repülőn, úgy lehetőség van felár ellenében ülőhely foglalásra oda és visszaútban is. Az aktuális járatra érvényes felár pontos összegéről információt kollégáink tudnak adni.


Választható programok: (min. 15 fő)

Pompei-Vezúv (busszal, helyi idegenvezetővel): 17.900 Ft + belépők
A Vezúv belépőjegyet 2022-től előre, on-line kell foglalni, így az árát még indulás előtt, itthon kérjük kifizetni. Ár: 5 900 Ft/fő

Amalfi-Ravello-Positano (busszal, idegenvezetővel): 19.900 Ft + belépők

Capri program (busz, hajójegy, szigettúra, helyi idegenvezetővel.):
kb.110 EUR + belépők (helyszínen fizetendő, de a várható létszámot előre lejelentjük)

Belépőjegy és program árak/fő (tájékoztató jellegű, változás lehetséges!): Vezúv kráter belépő 10 EUR, Pompei 16 EUR, Amalfi Dóm 3 EUR, Anacapri belépő 12 EUR, Amalfi hajójegy 20 EUR, Circulumvesuviano 4 EUR, Nápolyi zenés est 30 EUR, Ravello Villa Rufolo 7 EUR, Axel Munthe Villa 10 EUR, fakultatív ebéd Caprin 17 EUR, Capri kirándulás 110 EUR (hajójegy, autóbusz, idegenvezető)


Az ár a szobatípusban megjelölt utasszám esetén érvényes!
Rövidítések jelentése: F=felnőtt  Gy=gyermek