Málta városlátogatás ****
 
Málta / Körutazás Máltán / Körutazás Máltán
Utazás módja:
Repülő
Ellátás:
Félpanzió
Szálláskategória:
Hotel ****
Szobatípus:
Standard szoba 3F
Időtartam:
3 éj
Utazás azonosító:
495469


Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatod is!
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézd meg az ajánlat részletes árinformációit.
További érintett desztinációk: Málta - Körutazás Máltán - Körutazás Máltán » Málta - Gózo - Gozo » Málta - Málta - Valetta » Málta - Körutazás Máltán - Körutazás Máltán

Az ár tartalmazza:

- a repülőjegyet Budapest - Málta - Budapest útvonalon, Wizzair légitársaság menetrend szerinti járatával, személyenként 20 kg-os feladható poggyásszal + személyenként fedélzetre vihető kisméretű kézipoggyásszal (max. 40 cm x 20 cm x 25 cm), fix ülőhellyel és reptéri utasfelvétellel

- a repülőtéri illetékeket és egyéb díjakat

- a szállást 4*-os szállodában félpanzióval (reggeli és vacsora büférendszerben mely tartalmazza a víz és borfogyasztást az étkezések alatt valamint 1 alkoholmentes welcome drink-et a szállodába érkezéskor)

- a helyi, magyar nyelvű idegenvezetést az út során

Külön fizethető:

- a repülőtér - szálláshely közötti transzferek

- Egyágyas felár

- Fakultatív kirándulások

Idegenforgalmi adó: 

-  kb. 1 - 2 EUR/fő/éj kötelezően fizetendő a szállodába érkezéskor a helyszínen.

 

Málta városlátogatás program:


1. nap: Az egyéni becsekkolás után repülés Máltára menetrend szerinti Wizzair járattal, ahol a reptéren a kinti idegenvezető várja Utasainkat. Az idegenvezetővel történt találkozás után csoportos transzfer a szállodába. 

2. nap: GOZO  FELFEDEZÉSE (egész napos, ebéd nélkül, belépővel, magyar idegenvezetővel) fakultatív kirándulás
A komphajóról megcsodáljuk Comino szigetének kopár szikláit és Mgarr festői kikötőjét; Gganthija templom - a világ legrégibb megalitikus templom együttese, Victoria városa - a sziget fővárosában szabadidő, fakultatív séta a Citadella-ban. Fenséges sziklavilágban találjuk a 2017 márciusában a tengerre beomlott ,,Azúr ablak" helyét. A belső tavat szűk szurdokkijárat köti össze a nyílt tengerrel (fakultatív csónakázás időjárás függvényében, 4 euro/fő). Xlendi Bay - festői szépségű tengeröböl és halászfalu. Likőr-és sajtkóstolás, vásárlási lehetőség, fotószünetek elbűvölő megállókkal. Visszaérkezés a szállodába kora este.

3. nap: VALLETTA - BLUE GROTTO - MDINA (egész napos, ebéd nélkül, belépővel, magyar idegenvezetővel) fakultatív kirándulás
A lovagok egykori és a köztársaság mai varázslatos szépségű fővárosa, Valletta felfedezése: Felső-Barakka kert (csodás kilátás a festői városra és a tengerre), Szent János katedrális (belülről), séta a város főbb látnivalói mellett. Majd utazás tovább a Blue Grotto-hoz (Kék barlang): lélegzetelállítóan szép alkotása a természetnek, fotószünettel (fakultatív hajózás időjárás függvényében: 8 euro/fő). Továbbutazás Málta arabok által alapított (9. század) egykori fővárosába Mdina-ba: lenyűgöző paloták, dóm, séta a ,,csendes város"-ban. Visszaérkezés a szállodába kora este.

4. nap: Csomagok felvétele után transzfer a reptérre majd utazás Budapestre menetrend szerint.

*Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy előre nem látható események miatt a prospektusunkban meghirdetett programok időpontja illetve sorrendje módosulhat/felcserélődhet  az idegenvezető legjobb belátása szerint.

Minimum létszám: 16 fő

 

Tipp

Töltsön el egy izgalmas hosszú hétvégét Málta jelenlegi és középkori fővárosának, valamint Gozo szigetének felfedezésével!

Utazási információ (menetrend, poggyász kapacitás):

Utazás: 

- Wizzair menetrend szerinti járatával

Tervezett menetrend:

2022.03.12-15.

W6 2495 Budapest-Málta: 07.40h - 10.00h check-in: 05.40h

W6 2496 Málta-Budapest: 10.45h - 13.00h check-in: 08.45h

2022.04.15-18., 2022.05.13-16., 2022.06.03-06.

W6 2495 Budapest-Málta: 11.25h - 13.40h check-in: 09.25h

W6 2496 Málta-Budapest: 14.15h - 16.30h check-in: 12.15h

- Reptéri transzferek, valamint fakultatív buszos programok légkondicionált busszal

Poggyász kapacitás: utasonként 1db fedélzetre vihető kézipoggyász (40x20x25 cm) és 1 db maximum 20 kg-os feladott poggyász.

Idegenvezetés: Magyar nyelvű képviselet, a 2 kirándulás magyar idegenvezetővel történik, egyéb időkben magyar nyelvű asszisztencia áll rendelkezésre telefonon.

MEGJEGYZÉS! Csoportos utazás estén azon utasoknak, akik Elsőbbségi beszállást vásároltak ugyan úgy meg kell várniuk a többi utas társukat is, amíg az Ő poggyászuk megérkezik. A csoportot a Wizz Air által előre meghatározott helyekre az adott út szervezője ülteti be, ügyelve arra, hogy lehetőség szerint az együtt utazók egymás mellett üljenek a gépen, így az elsők közötti felszállásnak sincs nagy jelentősége. Mindezekből adódóan csoportos utazás esetén az Elsőbbségi beszállás előnyei nagy részt elvesznek!

 

Választható programok:

 •  

  GOZO  FELFEDEZÉSE (egész napos, ebéd nélkül, belépővel, magyar idegenvezetővel)

   

   

   

   

 • VALLETTA - BLUE GROTTO - MDINA (egész napos, ebéd nélkül, belépővel, magyar idegenvezetővel) 

 

Minimum létszám: 16 fő


Az ár a szobatípusban megjelölt utasszám esetén érvényes!
Rövidítések jelentése: F=felnőtt  Gy=gyermek